Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Препарат Антистресс

Антистресс (Нутримед)

СКЛАД

1 капсула містить: активні інгредієнти: кореневища та корені валеріани лікарської (Valeriana officinalis) – 50 мг, шишки хмелю (Humulus lupulus) – 40 мг, листя меліси лікарської (Melissa officinalis) – 40 мг, квітучі стебла верхівки кропиви собачої серцевої (Leonurus cardiaca) – 30 мг, суцвіття та верхівки стебел лаванди вузьколистої (Lavandula angustifolia) – 30 мг, гілочки з квітами вереса звичайного (Calluna vulgaris) – 20 мг, корінь півонії похилої (Paeonia anomala) – 15 мг, трава та кореневища зюзнику європейського (Lycopus europaeus) – 15 мг, квітучі стебла буркуну лікарського (Melilotus officinalis) – 10 мг; допоміжна речовина: желатин (оболонка капсули).

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ

АНТИСТРЕС рекомендований вживати з метою нормалізації функціонального стану нервової системи особам, що перебувають в умовах психічних та фізичних перевантажень, хронічного стресу, а також при безсонні. Не викликає порушень концентрації уваги і явищ міорелаксації.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ ТА РЕКОМЕНДОВАНА ДОБОВА ДОЗА

Вживати дорослим по 1-2 капсули 1-3 рази на добу після прийому їжі; при порушені сну - по 2-3 капсули за 3 години до сну протягом 1-2 місяців; запивати питною водою. Перед застосуванням рекомендована консультація з лікарем.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. АНТИСТРЕС® не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Вагітність та період  лактації, індивідуальна чутливість до будь-якого компоненту.

МАСА ВМІСТУ 1 КАПСУЛИ

250 мг ± 10 %.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ

Зберігати в оригінальній упаковці за температури від 4 °С до 25 °С у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

ДАТА ВИГОТОВЛЕННЯ


Дату виготовлення вказано на упаковці.

СТРОК ПРИДАТНОСТІ

24 місяці з дати виготовлення.

НОМЕР ПАРТІЇ ВИРОБНИЦТВА

Вказано на упаковці.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ


Постійна дія підвищених психоемоційних навантажень приводить до нервових розладів, серцево-судинних захворювань, виразкової хвороби, гіпертонії.

При створенні АНТИСТРЕС® ставилася мета мінімізувати негативну дію стресу на організм людини. Розроблений в результаті тривалих наукових досліджень склад і “ноу-хау” виробництва дозволили зробити дію цього фітокомплекса багатогранною і м’якою, не схожою на інші заспокійливі засоби.

Ефективність АНТИСТРЕС® в порівнянні з плацебо була доведена проведеними по міжнародних стандартах клінічними випробовуваннями і багатолітнім досвідом успішного застосування.
 
Основна дія АНТИСТРЕС®
 

Має помірну седативну дію
Знімає відчуття дратівливості, тривоги, страху
Нормалізує функцію нервової системи та покращує сон
Підвищує концентрацію уваги

Особливо ефективний в період нервового напруження та при стресових ситуаціях.
Прийом АНТИСТРЕС® не супроводжується уповільненням реакцій та сонливістю, тому може застосовуватись всіма активно працюючими особами, так само і тими, що знаходяться за кермом.

ПОКАЗАННЯМИ ДО ЗАСТОСУВАННЯ Є

Підвищення дратівливості, відчуття тривоги та страху, порушення сну, зниження працездатності, психоемоційні перевантаження та хронічний стрес.

Антистресс
Прочитать/оставить отзыв о препарате Антистресс

Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Авелокс (таблетки)
Авелокс (таблетки) (Bayer (Байер))

Авелокс в таблетках - бактерицидный антибактериальный препарат широкого спектра действия.
Иммунофлазид
Иммунофлазид (Экофарм)

Иммунофлазид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для этиотропного лечения и профилактики ОРВИ и гриппа.
Флавозид
Флавозид (Экофарм)

Флавозид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для лечения ветряной оспы, вирусных гепатитов B и С, гриппа А и В, а также заболеваний, вызванных вирусами герпеса 4-го и 5-го типа.