Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Препарат Церебровитал

Церебровитал (Нутримед)

СКЛАД

1 капсула містить: активні інгредієнти: лецитин (Lecithin) – 200 мг, готу кола (Centella asiatica), сухий екстракт – 100 мг, гінкго білоба (Ginkgo biloba), сухий екстракт листя – 50 мг; допоміжні речовини: наповнювачі: кальцію стеарат, аеросил (двоокис кремнію аморфний), лактоза; оболонка капсули:

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ


Рекомендується як додаткове джерело гінкголідів, флавонових глікозидів та лецитину з метою покращення мозкового та периферичного кровообігу, збільшення розумової та фізичної активності, покращення пам‘яті та концентрації уваги, профілактики порушень мозкового кровообігу, у т.ч. пов‘язаних з віковими змінами.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г добавки дієтичної: білки – 15,0 г, вуглеводи – 1,1 г, жири – 0 г; 64,4 ккал (269,4 кДж).

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ ТА РЕКОМЕНДОВАНА ДОБОВА ДОЗА

Вживати дорослим по 1 капсулі 2 рази на добу після їди, запиваючи достатньою кількістю питної води. Курс застосування становить 2-3 місяці. При необхідності курс можна повторити. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. ЦЕРЕБРОВІТАЛ не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

ПРОТИПОКАЗАННЯ


Індивідуальна несприйнятливість компонентів, вагітність та період лактації.

ФОРМА ВИПУСКУ

Капсули з масою вмісту 360 мг ± 7,5 %.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ

Зберігати в оригінальній упаковці при кімнатній температурі у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

ДАТА ВИГОТОВЛЕННЯ

Дату виготовлення вказано на упаковці.

СТРОК ПРИДАТНОСТІ

24 місяці з дати виготовлення.

НОМЕР ПАРТІЇ ВИРОБНИЦТВА

Вказано на упаковці.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

Порушення мозкового кровопостачання є однією з найпоширеніших патологій в сучасному світі. Найбільш схильні до цих патологічних змін міське населення і люди похилого віку. У нашій країні на цю недугу страждає 4 - 6% населення та останнім часом кількість їх зростає.

Більшість з порушень мозкового кровопостачання - хронічні порушення мозкового кровообігу. Це може призводити до інсультів, ішемії мозку, запаморочення, погіршення пам’яті і порушень координації руху.

ЦЕРЕБРОВІТАЛ складається із збалансованої комбінації стандартизованих екстрактів гінкго білоба, готу коли і лецитину, які з успіхом застосовуються при даній патології.

Гінкго білоба покращує кровопостачання головного мозку, стимулює пам’ять і розумову діяльність навіть у людей з хворобою Альцгеймера, перешкоджає тромбоутворенню і порушенню прохідності дрібних капілярів.

Готу кола зміцнює стінки капілярів, має легкі гіпотензивні властивості, підсилює дію гінкго білоба. Добре діє як тонізатор мозку і стимулює розумову діяльність.
Лецитин - забезпечує повноцінне харчування нервових клітин і сприяє відновленню процесів, що протікають в головному мозку.

Проведені в спеціалізованій клініці дослідження продемонстрували позитивну динаміку клініко-неврологічних показників у пацієнтів з різними видами порушень мозкового кровообігу і довели високу ефективність препарату.

Встановлено, що ЦЕРЕБРОВІТАЛ:

Зменшує головні болі і запаморочення
Підвищує концентрацію уваги і пам’ять
Покращує мозковий і периферичний кровообіг
Уповільнює процеси старіння

З ЦЕРЕБРОВІТАЛ Ви повернете собі ясність думки і змусите Ваш мозок працювати!

ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ

Порушення мозкового і периферичного кровопостачання, що супроводжуються запамороченнями і порушеннями координації, погіршенням пам’яті і швидкою стомлюваністю, передчасне старіння.

ЦЕРЕБРОВІТАЛ доцільно приймати курсом 2-3 місяці кілька разів на рік. 

Церебровитал
Прочитать/оставить отзыв о препарате Церебровитал

Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Авелокс (таблетки)
Авелокс (таблетки) (Bayer (Байер))

Авелокс в таблетках - бактерицидный антибактериальный препарат широкого спектра действия.
Иммунофлазид
Иммунофлазид (Экофарм)

Иммунофлазид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для этиотропного лечения и профилактики ОРВИ и гриппа.
Флавозид
Флавозид (Экофарм)

Флавозид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для лечения ветряной оспы, вирусных гепатитов B и С, гриппа А и В, а также заболеваний, вызванных вирусами герпеса 4-го и 5-го типа.