Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Препарат Индомирол

Индомирол (Нутримед)

СКЛАД

1 капсула містить: активні інгредієнти:
iндол-3-карбінол – 150 мг, дііндолілметан – 50 мг, ресвератрол – 25 мг.
допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, лактоза, кальцію стеарат, орісіл; оболонка капсули: желатин.

ІНДОМІРОЛ являє собою збалансований комплекс біологічно активних речовин, фітоестрогенна активність яких сприяє нормалізації гормонального балансу жіночої статевої системи, знижує ризик та полегшує перебіг естроген-залежних розладів.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ


ІНДОМІРОЛ рекомендований як додаткове джерело фітоестрогенів та поліфенолів з метою нормалізації функціонального стану репродуктивної та статевої системи у жінок. Комплекс  біологічно активних речовин, що входять до складу ІНДОМІРОЛ®, сприяє нормалізації метаболізму естрадіолу, має антипроліферативні та антиоксидантні властивості.

ІНДОМІРОЛ рекомендовано вживати при:

мастопатії
ендометріозі, аденоміозі та кистах яєчників
міомі (фіброміомі) матки  
при ерозіях та дисплазіях шийки матки різного походження
передменструальному синдромі
в клімактеричний період з метою зниження ризику розвитку естроген - залежних гіперпроліферативних процесів
при папіломатозі
для запобігання розвитку спайкових процесів після гінекологічних втручань

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. ІНДОМІРОЛ® не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ ТА РЕКОМЕНДОВАНА ДОБОВА ДОЗА

Вживати дорослим (жінкам) по 1 капсулі 1-2 рази на добу після їди запиваючи достатньої кількістю питної води. Курс застосування становить 3-6 місяців. При необхідності курс можна повторити. Перед застосуванням необхідна консультація лікаря.

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Період вагітності та годування груддю, індивідуальна несприйнятливість компонентів.

ФОРМА ВИПУСКУ

Капсули з масою вмісту 360 мг ± 7,5 %.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ

Зберігати в оригінальній упаковці за температури від 4°С до 25°С у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

ДАТА ВИГОТОВЛЕННЯ

Дату виготовлення вказано на упаковці.

СТРОК ПРИДАТНОСТІ

24 місяці з дати виготовлення.
 
НОМЕР ПАРТІЇ ВИРОБНИЦТВА
 
Вказано на упаковці.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

ІНДОМІРОЛ® - cучасний збалансований комплекс природних фітоестрогенів та антиоксидантів.

Індол-3-карбінол (I-3-C) – натуральна речовина рослинного походження, що виділяється з рослин сімейства хрестоцвітних; має антиестрогенні властивості та перешкоджає розвитку естроген-залежних гіперпроліферативних процесів, приймає участь в детоксикації; завдяки значному підвищенню активності ферментів, захищає клітини від руйнівної дії вільних радикалів та токсинів; має виразну противірусну дію по відношенню до вірусу папіломи людини та застосовується при цервікальному папіломатозі.

Має профілактичні властивості щодо інфікування вірусом папіломи людини. Запобігає розвитку естроген-залежних новоутворень у жінок з надмірною вагою при метаболічному синдромі.

Дііндолілметан (DIM) складається з двох молекул індол-3-карбінолу та має більш виразні антиестрогенні властивості, біологічну доступність та стабільність структури.
Це значно підсилює його активність в організмі у порівнянні із мономерною формою. DIM є потужним антиоксидантом, який захищає мембрани клітин від ураження вільними радикалами (за рахунок ефективного метаболізму естрогену що має виразний вплив на жіночий організм завдяки посиленій антиестрогенній активності).

Ресвератрол - потужний природний поліфенол, який останніми роками все частіше застосовується в якості речовини, що сприяє здоровому довголіттю; пригнічує процеси окиснення та нейтралізує дію вільних радикалів, реакції з якими в організмі можуть призвести до ураження органів і систем, мутацій та трансформації клітин.

Ресвератрол конкурує із жіночим статевим гормоном естрадіолом за місце зв’язування на рецепторі, що знижує стимулюючу дію естрадіолу на розвиток гормонзалежних новоутворень.

Як фітоестроген, ресвератрол зменшує ризик виникнення остеопорозу у жінок, що пов’язано із зниженням рівня естрогенів у жінок в період менопаузи; позитивно впливає на синтез колагену та попереджує виникнення зморшок та покращує стан шкіри, волосся та нігтів.

Индомирол
Прочитать/оставить отзыв о препарате Индомирол

Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Авелокс (таблетки)
Авелокс (таблетки) (Bayer (Байер))

Авелокс в таблетках - бактерицидный антибактериальный препарат широкого спектра действия.
Иммунофлазид
Иммунофлазид (Экофарм)

Иммунофлазид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для этиотропного лечения и профилактики ОРВИ и гриппа.
Флавозид
Флавозид (Экофарм)

Флавозид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для лечения ветряной оспы, вирусных гепатитов B и С, гриппа А и В, а также заболеваний, вызванных вирусами герпеса 4-го и 5-го типа.