Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Препарат Камавит-форте

Камавит-форте (Нутримед)

СКЛАД

1 капсула містить: активні інгредієнти: якірці сланкі (Tribulus terrestris), сухий екстракт – 200 мг, гінкго білоба (Ginkgo biloba), сухий екстракт листя – 60 мг, лимонник китайський (Schizandra chinensis), сухий екстракт ягід – 30 мг, даміана (Tumera diffuse), сухий екстракт листя – 20 мг;

допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, лактоза, кальцію стеарат, аеросил (двоокис кремнію аморфний); оболонка капсули: желатин.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ

Рекомендується як додаткове джерело сапонінів, гінкгозидів, схізандрину, арбутину та цитостеролу з метою нормалізації функціонального стану статевої системи у чоловіків, підвищення фізичної витривалості, посилення сексуального потягу та потенції. Сприяє покращенню репродуктивної функції у чоловіків, синтезу тестостерону.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г добавки дієтичної: білки – 15,0 г, вуглеводи – 1,1 г, жири – 0 г; 64,4 ккал (269,4 кДж).

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ ТА РЕКОМЕНДОВАНА ДОБОВА ДОЗА

Вживати дорослим (чоловікам) по 1 капсулі 1-2 рази на добу після їди, запиваючи достатньої кількістю питної води. Тривалість застосування становить 2-3 місяці. При необхідності курс споживання можна повторити. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

ЗАСТЕРЕЖЕННЯ ЩОДО ЗАСТОСУВАННЯ

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. КАМАВІТ®-ФОРТЕ не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Індивідуальна несприйнятливість компонентів.

ФОРМА ВИПУСКУ

Капсули з масою вмісту 400 мг ± 7,5 %.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ


Зберігати в оригінальній упаковці при кімнатній температурі у сухому захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

ДАТА ВИГОТОВЛЕННЯ

Дату виготовлення вказано на упаковці.

СТРОК ПРИДАТНОСТІ

24 місяці з дати виготовлення.

НОМЕР ПАРТІЇ ВИРОБНИЦТВА


Вказано на упаковці.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ

За оцінками фахівців, кожен другий чоловік після 35 років страждає від порушень ерекції.

А після 40 років в чоловічому організмі спостерігається зниження рівню тестостерону – основного гормону, що відповідає не тільки за сексуальні функції, але й забезпечує фізичну силу та витривалість, енергійність та настрій.

Тому, якщо чоловік бажає залишитися дієздатним в будь якому віці в усіх сферах життя, йому необхідно турбуватися про достатній рівень тестостерону.

Таку можливість надає унікальний рослинний препарат КАМАВІТ®- ФОРТЕ, взаємодія компонентів якого направлена на усунення причин, що викликають порушення в сексуальній сфері.

Клінічними дослідженнями доведено, що КАМАВІТ- ФОРТЕ:

Посилює потенцію та сексуальне ваблення
Стимулює вироблення тестостерона
Підвищує фізичну силу та витривалість
Покращує репродуктивну функцію

Головна відміна природних засобів від хімічно синтезованих в тому, що навіть тривале їх вживання не викликає побічних явищ та ускладнень в роботі інших органів і систем організму.

КАМАВІТ- ФОРТЕ усуває причини порушення ерекції і репродуктивної функції та відновлює сексуальне здоров’я в цілому.

Камавит-форте
Прочитать/оставить отзыв о препарате Камавит-форте

Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Авелокс (таблетки)
Авелокс (таблетки) (Bayer (Байер))

Авелокс в таблетках - бактерицидный антибактериальный препарат широкого спектра действия.
Иммунофлазид
Иммунофлазид (Экофарм)

Иммунофлазид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для этиотропного лечения и профилактики ОРВИ и гриппа.
Флавозид
Флавозид (Экофарм)

Флавозид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для лечения ветряной оспы, вирусных гепатитов B и С, гриппа А и В, а также заболеваний, вызванных вирусами герпеса 4-го и 5-го типа.