Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Новости

Нове життя Вашої шкіри разом із масками Vichy


Догляд за шкірою обличчя є однією з найважливіших щоденних гігієнічних і косметичних процедур. Необхідно відповідально підійти до питання вибору правильних засобів для догляду, адже не секрет, що невідповідні препарати можуть завдати особі непоправної шкоди – пересушити шкіру, забруднити її і закупорити пори.

Маска для обличчя, купити яку просто зобов'язана будь-яка жінка, піклується про здоров'я та красу. Вона є одним з найпопулярніших засобів для очищення шкіри і рішення різного роду естетичних проблем. Сучасний вибір масок відрізняється величезним розмаїттям і дозволяє здійснювати в домашніх умовах доглядові процедури, які по своєму ефекту і результативності можуть замінити відвідування дорогого косметолога. Одними з кращих є продукти, які представлені французьким брендом Vichy http://www.vichy.ua/.

Маска для обличчя від Віші: які бувають і чим відрізняються?

Косметичні маски по догляду за обличчям від Vichy дозволяють розраховувати на повне усунення проблеми і помітне поліпшення стану шкіри в найкоротші терміни. До того ж, це не тільки гарантований цілющий ефект, але справжня насолода і задоволення від процедури догляду.

В каталозі виробника користувачі зможуть знайти і ознайомитися з наступною продукцією:

  • Маска для обличчя Slow Age. Нічний крем-маска для корекції ознак старіння.
  • Vichy маска для обличчя LiftActiv – антивікова експрес-маска, в якій в якості одного з активних елементів виступає гіалуронова кислота. Підходить для власниць будь-якого типу шкіри.
  • Мінеральні маски.

Серія Mineral Mask включає в себе кілька позицій:

  • Заспокійлива маска з алое. Призначена для використання володарками шкіри, яка схильна до сухості і стягнутості.
  • Маска-детокс з каоліном і вугіллям. Забезпечує глибоке очищення.
  • Маска-пілінг «Подвійне сяйво».
  • Мінеральна маска Віші для очищення пір з глиною.
  • Зволожуюча.

Кожна з них має своє призначення. Наприклад, зволожуюча суміш для обличчя обов'язково наситить шкіру вологою і живить її всіма необхідними вітамінами, мінералами та мікроелементами, подарує їй здорове сяйво і природний блиск. В якості активних елементів в ній використовується термальна вода, гліцерин, націнамід, мінтоксіпропанедіол.

Очищаюча маска-детокс для обличчя покликана усунути всі забруднення і зробити це максимально делікатно, щоб не пошкодити верхні шари епідермісу. Вона сприяє звуженню пор та допомагає позбутися докучливих чорних крапок, підсушує прищики і зменшує їх наслідки у вигляді почервоніння і лущення.

Для заспокоєння шкіри рекомендується використовувати заспокійливу суміш із серії Mineral Mask. В якості активних компонентів в ній використовується Алое Вера, екстракт солодки, термальна вода з багатим складом мінералів.

Також варто пам'ятати про те, що ці засоби можна використовувати за методом мульти-маскінг. Воно актуальне для тих представниць прекрасної статі, у яких окремі ділянки мають різні потреби або проблеми.



Оставить отзыв (комментарий):

Ваше имя: *
 
Ваша почта:
Комментарий: *

 
Введите символы: *
Обновить

Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Авелокс (таблетки)
Авелокс (таблетки) (Bayer (Байер))

Авелокс в таблетках - бактерицидный антибактериальный препарат широкого спектра действия.
Иммунофлазид
Иммунофлазид (Экофарм)

Иммунофлазид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для этиотропного лечения и профилактики ОРВИ и гриппа.
Флавозид
Флавозид (Экофарм)

Флавозид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для лечения ветряной оспы, вирусных гепатитов B и С, гриппа А и В, а также заболеваний, вызванных вирусами герпеса 4-го и 5-го типа.