Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Новости

Популярні міфи про шкіливість відбілювання зубів


Сяюча усмішка - мрія багатьох людей, в особливості- жінок. Білосніжна усмішка людини - це дуже красиво, здорово і модно. Не варто відмовляти собі в насолоді проявляти свої позитивні емоції, при цьому дарувати відмінний настрій всім оточуючим людям. Для того, щоб посмішка виходила щира, важливо не тільки доповнити її красивим нарядом і купити ювелірні прикраси - стоматологічні клініки завжди раді допомогти кожному, та пропонують послугу "відбілювання зубів", забезпечивши таким чином красу посмішки.

Але, білизна зубів дається не кожному від народження, тому, існує потреба та бажання їх відбілити. Саме тоді, можливо зіштовхнутися з такими перешкодами, як - МІФИ! Найросповсюдженними міфами є:

Міф №1 "Професійне відбілювання псує емаль"

Відбілювання не викликає чутливість зубів, так як, зубна емаль- тканина, яка може самовідновлюватись.

Міф №2 "Відбілювання викликає чутливість зубів"

Сучасні системи відбілювання зубів майже не викликає чутливості зубів, лиш в деяких випадках. Найчастіше, в таких випадках винуваті самі пацієнти, які використовують в їжу чи напої велику кількість різноманітних кислот.

Міф №3 "Після відбілювання, зуби стануть ще темнішими"

Нажаль,більшість людей вірить у цей міф. Але, потрібно знати, що після відбілювання через деякий час до зубів повернеться їх колір, а не темніший. Як скоро вони втратять білизну, залежить від шкідливих звичок та гігієни зубів.

Існують різні методи відбілювання зубів:

  • професійне відбілювання;
  • ультрозвукове відбілювання зубів;
  • фотовідбілювання зубів;
  • відбілювання зубів лазером;

Для того, щоб прийняти рішення яким саме способом ві бажаєте досягнути білизни своєї посмішки, краще за все - звернутися до стоматологічної клініки. Професіонали порадять, який спосіб підійде для вас більш за всіх.

Плюси та мінуси відбілювання зубів

Отже, розглянемо плюси та мінуси процедури відбілювання.

Щодо позитивного ефекту даної процедури, тут все зрозуміло- чаруюча посмішка та самовпевненість вам гарантована.

Стосовно мінусів процедури, то існує ризик. Якщо процедура буде проведена неправильно, то майже в будь-якому методі є ризик пошкодити емаль. Тому слід звертатися тільки в клініку з хорошою репутацією, де працюють професіонали.

Отже, чи шкодить відбілювання зубів? Відповідь на це запитання- ні! Але, перш ніж ви зважитесь на цей крок, сходіть на консультацію до стоматолога у своєму місті.

Також, не забувайте про протипоказання:

  • вагітність;
  • порушення зубної емалі;
  • алергія на відбілюючи препарати.



Оставить отзыв (комментарий):

Ваше имя: *
 
Ваша почта:
Комментарий: *

 
Введите символы: *
Обновить

Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Авелокс (таблетки)
Авелокс (таблетки) (Bayer (Байер))

Авелокс в таблетках - бактерицидный антибактериальный препарат широкого спектра действия.
Иммунофлазид
Иммунофлазид (Экофарм)

Иммунофлазид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для этиотропного лечения и профилактики ОРВИ и гриппа.
Флавозид
Флавозид (Экофарм)

Флавозид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для лечения ветряной оспы, вирусных гепатитов B и С, гриппа А и В, а также заболеваний, вызванных вирусами герпеса 4-го и 5-го типа.