Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Новости

RapidArc – нова система променевої терапії в Ізраїлі


Не так давно на просторах Ізраїлю з'явився новий спосіб застосування променевої терапії при онкологічних захворюваннях. Процедура отримала назву RapidArc. Цей спосіб лікарі і вчені називають абсолютно інноваційним, оскільки завдяки його неперевершеної точності, а так само можливості підвести джерело випромінювання в декількох варіантах, що про може застосовуватися в широкому діапазоні захворювань.

З впровадженням цієї технології, час сеансу істотно скоротилася. В реальному часі кваліфікований фахівець може змінювати кут променя, який впливає на пухлину, а так само його силу. Скорочення часу ніяк не впливає на якість результату.

Раніше на пухлини можна було впливати лише з десяти точок, тепер же інноваційна система RapidArc дозволяє вибрати абсолютно будь-який кут впливу, найбільш відповідний даному випадку. Це дає в рази кращий результат, так як вплив йде безпосередньо і не зачіпає здорові тканини.

Ця технологія може бути застосована до безлічі різних онкологічних захворювань. В Ізраїлі, таким чином, лікують пухлини нирок, мозку, сечового міхура, стравоходу, передміхурової залози і т. д.

Так само технологія RapidArc може застосовуватися разом з хіміотерапією, що робить її практично універсальною.

Пухлини в головному мозку – велика проблема сучасної медицини. Складність їх лікування у великому скупченні життєво важливих центрів і нервів, які дуже чутливі до впливу лазера. Найменша помилка може не тільки скалічити людину на все життя, але і вбити його. Система RapidArc зводить лікування таких пухлин на абсолютно новий рівень з найменшим ризиком для здоров'я і життя пацієнта.

Те ж стосується і передміхурової залози. Онкозахворювання цього органу вимагають максимальної точності, щоб уникнути небажаних наслідків. Ускладнення можуть бути дуже серйозними, тому створення RapidArc так важливо. Тепер не перевищуючи можливу дозу радіації, лікар може сконцентрувати промені так, щоб звести збиток до мінімуму. Раніше жодна установка цього не дозволяла.

Створення RapidArc – прорив в лікуванні онкологічних захворювань. Це нова віха в розвитку медицини Ізраїлю і всього світу.

Джерела:
https://www.varian.com/oncology/products/motion-management-verification/gated-rapidarc
http://ua.israel-clinics.guru/news
http://my.clevelandclinic.org/services/cancer/treatments-procedures/radiation-therapy/rapid-arc-radiation-therapy

Источник новости: Zoosite.com.ua



Оставить отзыв (комментарий):

Ваше имя: *
 
Ваша почта:
Комментарий: *

 
Введите символы: *
Обновить

Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Авелокс (таблетки)
Авелокс (таблетки) (Bayer (Байер))

Авелокс в таблетках - бактерицидный антибактериальный препарат широкого спектра действия.
Иммунофлазид
Иммунофлазид (Экофарм)

Иммунофлазид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для этиотропного лечения и профилактики ОРВИ и гриппа.
Флавозид
Флавозид (Экофарм)

Флавозид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для лечения ветряной оспы, вирусных гепатитов B и С, гриппа А и В, а также заболеваний, вызванных вирусами герпеса 4-го и 5-го типа.