Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Новости

Що нового в області досліджень і лікування пухлини аденоми гіпофіза?


Дослідження в області пухлин гіпофіза проводяться в багатьох університетських лікарнях, медичних центрах та інших установах по всьому світу.

Природно, що на першому місці за своєю неінвазивністю стоїть лікування аденоми гіпофіза Кібер-Ножем. Про те, як проходить цей процес, можна прочитати на сайті Clinic Cyber Knife. Це радіохірургічне лікування, незважаючи на страхітливу назву апарату, проводиться без операції, після чого хворий швидко повертається до свого звичайного життя.

Лікарі тепер мають краще розуміння генетичної основи пухлин гіпофіза. Це вже призводить до поліпшення генетичного тестування для людей, які підозрюються у множинній ендокринній неоплазії або інших синдромах. Ця робота також проливає світло на характеристики аденом, які не функціонують, що може привести до нової медикаментозної терапії для цих пухлин.

Тести діагностичних зображень, такі як МРТ, продовжують поліпшуватися, що призведе до більшої точності в пошуку і визначенні ступеня нових і рецидивних пухлин.

Хірургічні методи вдосконалюються, що дозволяє лікарям видаляти пухлини з меншою кількістю ускладнень, ніж будь-коли раніше. Поліпшуються методи променевої терапії, дозволяючи лікарям більш точно сфокусувати випромінювання на пухлині і обмежити пошкодження навколишніх нормальних тканин.

Прогрес також досягнуто в лікарських засобах, що застосовуються для лікування, як пухлини аденоми гіпофіза, так і побічних ефектів деяких інших видів терапії. Наприклад, гормон росту в даний час виробляється за допомогою ДНК-технології та був схвалений для лікування дорослих, що не виробляють його в достатній кількості після лікування аденоми гіпофіза.

Лікарі сподіваються домогтися того, щоб об'єднання деяких препаратів, які застосовуються для лікування пухлин гіпофіза (при більш низьких дозах) працювало краще, ніж при використанні одного препарату для деяких типів пухлин. Дослідники також вивчають деякі нові препарати. Прикладом можуть служити препарати, які націлені на білок під назвою HER2, який міститься у великих кількостях в деяких швидкозростаючих клітинах (в тому числі деяких пухлинних клітинах гіпофіза). Ці препарати вже використовуються для лікування раку молочної залози і в даний час вивчаються для використання проти пухлин гіпофіза. В даний час в клінічних випробуваннях також вивчаються інші препарати.

Источник новости: Medsite.com.ua



Оставить отзыв (комментарий):

Ваше имя: *
 
Ваша почта:
Комментарий: *

 
Введите символы: *
Обновить

Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Авелокс (таблетки)
Авелокс (таблетки) (Bayer (Байер))

Авелокс в таблетках - бактерицидный антибактериальный препарат широкого спектра действия.
Иммунофлазид
Иммунофлазид (Экофарм)

Иммунофлазид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для этиотропного лечения и профилактики ОРВИ и гриппа.
Флавозид
Флавозид (Экофарм)

Флавозид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для лечения ветряной оспы, вирусных гепатитов B и С, гриппа А и В, а также заболеваний, вызванных вирусами герпеса 4-го и 5-го типа.