Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Новости

Як безпечно вибрати та купити житлоплощу на вторинному ринку?


Купуючи житло, українці самі вирішують, де здійснювати операцію — на первинному або вторинному ринку. Природно, кожен варіант має свої особливості, але можна виділити узагальнені критерії вибору нерухомості, слідуючи яким можна стати щасливим власником квартири. При цьому якщо у ваші плани входить негайний переїзд, то варто приділити увагу вторинному ринку. Але потрібно розуміти, що, співпрацюючи безпосередньо з власником нерухомості, покупець зобов'язаний врахувати безліч нюансів, щоб великі грошові інвестиції виправдали себе в майбутньому.

Приділяємо увагу мікрорайону розміщення будинку

Ще на етапі поїздки за адресою розміщення будинку приділяйте увагу дрібницям. Зокрема, оцініть транспортну доступність району. Доїхавши до безпосередньої локації будинку, вивчіть навколишню територію:

  • Наявність паркових зон і зелених насаджень, що сприятливо впливають на навколишнє середовище.
  • Чистоту двору, в якому обов'язково має бути майданчик для дитячого дозвілля де немає транспорту.
  • Наскільки від будинку видалені зупинки міського транспорту. У даній ситуації важливо щоб автобуси не проїжджали під вікнами будинку, і при цьому до них можна було дістатися пішки за пару хвилин.
  • Чи є поруч з будинком загальноосвітні установи для дітей різних вікових категорій.

Дізнатися багато цікавого про власника квартири допоможуть бабусі, які сидять на лавці перед під'їздом.

Огляд квартири

Вивчати особливості вподобаного житла краще при денному освітленні. Це дозволить зрозуміти, наскільки вільно світло проникає в кімнати. Увечері розгледіти роздуті шпалери та інші дефекти на стінах, підлозі та стелі набагато складніше. Тому якщо власник житла пропонує зустрітися ввечері, краще перенесіть огляд на інший день, але в зручний для вас час.

Якщо в кишені є смартфон, не соромтеся сфотографувати основні недоліки житла. Це дозволить в спокійній атмосфері оцінити позитивні та негативні сторони нерухомості. Оглядаючи житлоплощу, визирніть з вікна та оцініть, наскільки приємна постає перед вами картина. Сім'ям з дітьми краще вибирати житло, вікна якого виходять на дитячий майданчик.

Особливості планування вторинної нерухомості

Природно, вибір планування залежить від уподобань усіх членів сім'ї. Однак існують загальні моменти, яким варто приділити увагу:

  • Якщо купується двокімнатне житло бажано щоб воно мало ізольовані приміщення.
  • У випадку з однокімнатною квартирою можна вибрати світлу студію.
  • В апартаментах бажано щоб не було прохідних кімнат.
  • Прохідні приміщення допустимі для сімей, у яких немає дітей.
  • Наявність роздільного санвузла забезпечує додатковий комфорт. Своєю чергою поєднана ванна з туалетом економлять корисний простір.

На думку фахівців, сімейним парам з дітьми краще підійдуть трикімнатні квартири з маленькими приміщеннями, ніж просторе двокімнатне житло. Це дозволить кожному члену сім'ї мати особистий простір. А вибрати квартиру за привабливою ціною можна на спеціалізованих сайтах в мережі. Там зібрані актуальні пропозиції від власників нерухомості з усіх кінців України, здатні задовольнити побажання будь-якого покупця.

Технічні особливості житла

Вивчаючи прийнятний варіант вторинного житла, приділіть увагу електричній проводці, яка має витримувати велику кількість електроприладів. З'ясуйте висоту стель в кімнатах, щоб в майбутньому не було проблем з розміщенням відповідних меблів. Особливу увагу приділіть тому, щоб не було вогкості в кутах, яка в майбутньому перетвориться на цвіль. Загалом, перевірте все, що можна перевірити, щоб не морочити, собі голову як усунути дефекти після покупки житла.



Оставить отзыв (комментарий):

Ваше имя: *
 
Ваша почта:
Комментарий: *

 
Введите символы: *
Обновить

Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Авелокс (таблетки)
Авелокс (таблетки) (Bayer (Байер))

Авелокс в таблетках - бактерицидный антибактериальный препарат широкого спектра действия.
Иммунофлазид
Иммунофлазид (Экофарм)

Иммунофлазид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для этиотропного лечения и профилактики ОРВИ и гриппа.
Флавозид
Флавозид (Экофарм)

Флавозид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для лечения ветряной оспы, вирусных гепатитов B и С, гриппа А и В, а также заболеваний, вызванных вирусами герпеса 4-го и 5-го типа.