Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Новости

Як вибрати ортопедичний матрац для вагітних


Перевтома, неграмотна організація режиму праці та відпочинку майбутніх мам призводять до того, що у них спостерігаються занепад сил, хворобливі відчуття в області спини, а також безсоння.

Вибір ортопедичного вироби для вагітних

Приємний і радісний період очікування новонародженого – проте дуже відповідальний період життєвого етапу жінок. Нерідко його супроводжують проблеми зі здоров'ям і поганим самопочуттям. Занепад сил майбутніх матерів перш за все пов'язаний з перевтомою, а також з неправильним режимом сну і відпочинку. Якісний матрац здатний вирішити проблему хворобливих відчуттів в області спини, проте приймати рішення який пружинний матрас matrasin.kiev.ua/pruzhinnye-matrasy-kupit купити треба тільки після детальної консультації лікаря-ортопеда. Добре, коли він має виражені ортопедичні властивості.

Це не говорить про те, що, як тільки ви дізналися про вагітність, слід одразу бігти в магазин і купувати новий матрац. Можливо, виріб, на якому ви спите, відповідає вимогам якості: нехай вас не насторожують легкі нездужання. Але якщо жінці доводиться спати на матраці з поролону або вати, варто подумати про новий матраці. Обновки вимагає також занадто старий матрац, який став джерелом паразитів, кліщів, бактерій і мікроорганізмів. Адже вагітним не варто ризикувати своїм здоров'ям: шкідливі комахи здатні завдати непоправної шкоди здоров'ю малюка.

Перелічимо основні характеристики хорошого ортопедичного вироби для вагітних:
- анатомічна поверхня;
- гіпоалергенні матеріали;
- доброякісний наповнювач;
- хороша циркуляція повітря;
- здатність витримувати великі навантаження.

матраци для вагітнихАнатомічна поверхня матраца означає можливість вироби підлаштовуватися під контури людського тіла, а також реагувати на рухи. Тому дуже важливо купити саме ортопедичний матрац, адже відпочинок на ньому забезпечує повноцінний сон: "господині" не доводиться вставати вранці від почуття втоми і болю.

Гіпоалергенні матеріали - це комплектуючі виробу, що не викликають алергічних реакцій. Плоду, який розвивається і майбутньої матері шкідливо контактування з алергенами. Ось чому гіпоалергенними характеристиками повинні володіти усі речі для сну: матрац, наматрацник, а також подушка і постільна білизна. Наповнювачі повинні бути нетверді: делікатне становище вимагає більш м'якого спального місця.

Властивість повітропроникності також важлива для матраців вагітних. Повітря, циркулюючи, не дасть шкідливим мікроорганізмам накопичуватися і стати їх ''житлом ''. На такому матраці omega зручно спати: свіже повітря нікому не завадить, тим більше, вагітним жінкам.

Здатність матраца "приймати" максимальні навантаження пояснюється тим, що в період виношування плоду жінки значно додають у вазі. Недоброякісний матрац або вироби, розраховані на дітей, після довгого застосування високих навантажень прийдуть в непридатність.

І останнє. Наявність пружинного блоку в виробі - це питання індивідуальне. Сучасні матраци з пружинним блоком краще купувати ті, у яких пружинки упаковані в окремі мішечки.

Джерело інформації інтернет магазин matrasin.kiev.ua



Оставить отзыв (комментарий):

Ваше имя: *
 
Ваша почта:
Комментарий: *

 
Введите символы: *
Обновить

Алфавитный указатель растений:
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Я
Авелокс (таблетки)
Авелокс (таблетки) (Bayer (Байер))

Авелокс в таблетках - бактерицидный антибактериальный препарат широкого спектра действия.
Иммунофлазид
Иммунофлазид (Экофарм)

Иммунофлазид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для этиотропного лечения и профилактики ОРВИ и гриппа.
Флавозид
Флавозид (Экофарм)

Флавозид - лекарственный препарат от компании Экофарм применяют для лечения ветряной оспы, вирусных гепатитов B и С, гриппа А и В, а также заболеваний, вызванных вирусами герпеса 4-го и 5-го типа.